inloggen-button

 

word-lid-button

 
button-pensioen
button-zorg
button-welzijn
button-de-bank
 
 

a-touch-of-gold-2018

 

Het leukste familie uitje tijdens de kerstvakantie!
De Ziggo Dome is op zaterdag 29 december het decor van een sprankelende kerstshow met internationale acrobatische acts en Nederlandse turntoppers. Wij bieden je een exclusieve aanbieding van 15% korting, voor dit geweldige evenement dat de bezoekers onderdompelt in de wereld van dans, acrobatiek en gymnastiek. Prijzen variëren van € 27,55 tot € 52,55 afhankelijk van rang. Jij krijgt 15% korting en kunt dus al kaarten kopen vanaf € 23,57 inclusief servicekosten. Op een van de grootste podia in Nederland is er een matinée voorstelling en een avondvoorstelling. 

a-touch-of-01

A Touch of Gold is inmiddels een evenement waar niet alleen liefhebbers van de gymnastieksport hun hart kunnen ophalen. De show werd de afgelopen twee jaar muzikaal omlijst door Ellen ten Damme en Romy Monteiro en de regie was in handen van Stanley Burleson. Onder de internationale acts was onder meer Zurcaroh te bewonderen, die nu wereldbekendheid hebben gekregen krijgen na hun spetterende optreden bij America’s Got Talent. De Oostenrijkse groep kreeg een staande ovatie van publiek, jury en presentatrice na hun indrukwekkende act.

Ruim 160 sporters en artiesten uit binnen- en buitenland treden op en maken samen een tour langs de vele hoogtepunten van het turnen. We gaan terug naar de eerste gouden medaille in 1928, gebruiken de toestellen zoals we dat vroeger deden en we gaan daarnaast ook dwars door de wereld met artiesten uit o.a. Zweden, Groot-Brittannië en Oekraïne. Een trip die je niet mag missen. 

a-touch-of-03

In dit feestjaar was er ook nog GOUDEN succes voor onze sporthelden. Er is individueel succes voor Sanne Wevers (Europees kampioen) en Epke Zonderland (Wereld Kampioen) maar ook teamsucces voor de dames (Brons op de EK) en heren (historische 8e plaats op de WK). Hier wordt in de mooie showopstelling van de Ziggo Dome uitgebreid bij stilgestaan en uiteraard laten ze de oefening zien waarmee dit jaar op het internationale podium het verschil maakte. 

Gym Experience
Twee uur voor aanvang van de show gaan we open voor alle kinderen die zelf lekker actief willen zijn. Freerunnen, acrogym of turnoefeningen zelf uitvoeren, kan allemaal tijdens de Gym Experience. Deze unieke ontdekkingsreis door de Ziggo Dome is dit jaar nog leuker en uitdagender. 

Toegang tot het parcours met freerunning, turnen, dans en springtoestellen krijg je op vertoon van jouw Speciale Gym Experience toegangsbewijs, die je GRATIS kunt aanvragen na bestelling van de toegangskaarten.

Be there en samen maken we er een geweldig eindejaarsfeest van!

Er zijn 2 voorstellingen:

Een  matinéevoorstelling om 13.00 uur

Een avondvoorstelling om 19.30 uur

 

Voor het bestellen van kaarten kunt u hier naar de activiteit om in te loggen.

 

mobiel-knop-blauw-pensioen
mobiel-knop-blauw-zorg
mobiel-knop-blauw-welzijn
mobiel-knop-blauw-bank
 
 
bpaa-logo