inloggen-button

 

word-lid-button

 
 
 

Fietsenstunt.nl. Exclusieve kortingen op A-merken oplopend tot 25%!

 

Locatie

www.fietsenstunt.nl

Website

http://www.fietsenstunt.nl

 

Fietsenstunt.nl is een gerenommeerd familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche. Door deze jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat de wensen zijn van de consument en helpen u graag bij het kiezen de juiste fiets. Bovendien levert Fietsenstunt.nl de fiets volledig fietsklaar bij u thuis af. Ook eventuele bijbestelde accessoires worden gratis gemonteerd!

Door optimale samenwerking met de fabrikanten is Fietsenstunt.nl in staat uw nieuwe fiets binnen 2 werkdagen af te leveren (indien voorradig). Naast het bieden van de scherpste prijzen streven zij tegelijkertijd naar kwaliteit en uitstekende service. Fietsenstunt.nl biedt namelijk “méér dan alleen de prijs!” U vindt hier een uitgebreide collectie van de bekende Nederlandse topmerken. Van elektrische fietsen en transportfietsen tot moederfietsen en kinderfietsen.

Naast de website beschikt Fietsenstunt.nl tevens over 3 fysieke vestigingen, waar u welkom bent voor deskundig advies of het maken van een proefrit. In de Experience Store in Hoorn (2500m2) en in de showrooms in Wervershoof en Wieringerwerf, staan de medewerkers 6 dagen per week voor u klaar. Hier vind u allerlei soorten merkfietsen voor jong en oud(er).

Profiteer van de exclusieve kortingen oplopend tot 25% bovenop de toch al scherpe prijzen van Fietsenstunt.nl. Wij wensen u alvast heel veel fietsplezier!

Na betaling is annulering van de tickets niet meer mogelijk. 

Om het exclusieve aanbod te bekijken kunt u hier naar de activiteit inloggen.

 
 
bpaa-logo