inloggen-button

 

word-lid-button

 
button-pensioen
button-zorg
button-welzijn
button-de-bank
 
 

Besloten website

Geplaatst op 06-11-2018  -  Categorie: Nieuws

Beste leden,

Het bezoek op onze website is goed te noemen, alleen merken we dat ook anderen dan onze leden onze website bezoeken en dat is niet zo erg, maar onder deze anderen zijn helaas ook webbots/ verdachte personen, reclamemakers en ander gespuis die we eigenlijk liever niet op bezoek hebben.

Ook uw veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en aangezien onze sociëteiten en bestuur ook steeds meer foto's en content (gegevens) willen plaatsen lijkt het de webredactie toch beter om de volgende maatregelen te gaan nemen onder het motto ”iets moeilijker maar veel veiliger"

Hoe gaan we dat aanpakken  en wat gaat er dan veranderen?

Wij streven ernaar om op 1 januari a.s. alle artikelen/ foto’s/ verslagen en andere gegevens die niet voor niet-leden bestemd zijn ook achter een slotje te zetten.

Wat betekent dat voor u?

Dat u vaker en per 1 januari altijd moet inloggen met uw e-mailadres en uw wachtwoord als u deze bovengenoemde gegevens wilt bekijken.

Ingewikkeld?  Welnee het is alleen even wennen.

Wij zullen u in de volgende nieuwsbrieven of extra mailingen goed gaan begeleiden zodat u vrijwel probleemloos deze transitie kan/gaat ervaren.

 Webredactie

 


mobiel-knop-blauw-pensioen
mobiel-knop-blauw-zorg
mobiel-knop-blauw-welzijn
mobiel-knop-blauw-bank
 
 
bpaa-logo