inloggen-button word-lid-button

 

inloggen-button word-lid-button

word-lid-button

 
 
 

Regiobijeenkomsten 2020

Geplaatst op 07-10-2020  -  Categorie: Nieuws

Regiobijeenkomsten 2020

Elk jaar organiseert de BP AA regiobijeenkomsten voor drie van de zes regio’s van de vereniging. Voor oktober van dit jaar staan de bijeenkomsten gepland voor Apeldoorn, Ridderkerk en Amsterdam.

Op deze bijeenkomsten informeren wij de leden over actuele onderwerpen op onze aandachtsgebieden. Bovendien zijn deze bijeenkomsten een goede gelegenheid om oude bekenden weer te ontmoeten.

Maar dit jaar is alles anders: het coronavirus gooit roet in het eten. Nadat in de zomer het virus zich wat minder manifesteerde, lopen de besmettingen in het najaar flink op en zijn de maatregelen weer aangescherpt.

Het coronavirus houdt dus het organiseren van bijeenkomsten in zijn greep: we zouden nu maximaal 30 leden kunnen verwelkomen in de gebruikelijke zalen. En dat betekent dat we veel leden zouden moeten teleurstellen. Bovendien vinden velen van ons het niet verantwoord om bijeenkomsten bij te wonen. En last, but not least: de gezondheid van onze leden staat voor ons als bestuur voorop! Daarom hebben wij al eerder besloten om de Regiobijeenkomsten van oktober van dit jaar te verplaatsen naar april van het volgend jaar, in de veronderstelling dat we de dagen dan wel kunnen organiseren. Daarin is dus niets veranderd. Het is niet anders.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de BP ABN AMRO,

Peter, Anneke, Paula, Wim, Jan GK, Willem, Jan van ’t H en Ruud

 

 

 


 
 
bpaa-logo