inloggen-button

 

word-lid-button

 
button-pensioen
button-zorg
button-welzijn
button-de-bank
 
 

Stijlvolle heropening sociëteit Haarlem

Geplaatst op 29-03-2018  -  Categorie: Nieuws

Op 28 maart werd de sociëteit Haarlem heropend. De heropening vond plaats op het bij ons welbekende landgoed ‘Duin en Kruidberg’. Even na 2 uur verklaarde de voorzitter van het nieuwe en zeer enthousiaste bestuur, Ruud Junge, de sociëteit voor geopend. Hierna werd het voltallige bestuur aan de, in grote getale, opgekomen aanwezigen voorgesteld.bpaa-hlm-0714

Na de opening gaf de kantoordirecteur regio Haarlem e.o., de heer Chiel Brouwer, een zeer geanimeerde presentatie over de ontwikkelingen binnen ABN AMRO. De mededeling dat het kantorennet net weer een reorganisatie achter de rug heeft, waarbij het kantorennet in 6 regio’s is ingedeeld en dat elke regio 20 kantoren bevat, riep bij de aanwezigen de nodige vragen op.

Vervolgens werden de BP AA-nieuwtjes en de resultaten van de, onder de BP AA-leden regio Haarlem, gehouden enquête gepresenteerd. Mede op basis van de enquête heeft het bestuur zijn plannen voor 2018 opgesteld. De sociëteit Haarlem zal één keer per kwartaal een bijeenkomst organiseren. Deze bijeenkomsten zullen plaatsvinden in de maanden juni, augustus, november en december. Het voorlopig programma ziet als volgt uit:

Woensdag 27/6:         Ruimte-event bij Space Expo in Noordwijk. Startpunt entree Expo

Donderdag 30/8 :       Wijnproeverij; locatie nog te bepalen.

Donderdag 1/11 :       Stadswandeling in Haarlem met gids. Startpunt ABN AMRO kantoor Haarlem Houtplein

Woensdag 19/12:       Lezing over Rusland: Zijn zij nou gek of zijn wij het?

Marie-Therese ter Haar van de Rusland en Oost-Europa Academie.

ABN AMRO kantoor Haarlem Houtplein

De exacte tijden en verzamelpunten zullen binnenkort aan de doelgroep worden gecommuniceerd en ze zullen daarnaast op de BPA website worden geplaatst.

De middag werd, onder het genot van een drankje en een hapje, afgesloten in het restaurant van het landgoed “Duin en Kruidberg”. Het was een erg gezellige middag.

Mocht u ook wel eens een sociëteit willen bezoeken, kijk dan op de website van de BPA. Onder het kopje ‘Sociëteiten’ staan alle 15 sociëteiten vermeld.


mobiel-knop-blauw-pensioen
mobiel-knop-blauw-zorg
mobiel-knop-blauw-welzijn
mobiel-knop-blauw-bank
 
 
bpaa-logo