inloggen-button word-lid-button

 

inloggen-button

word-lid-button

 
 

Sociƫteitsvestigingen

Stichting Senioren Sociëteit ABN AMRO

De Stichting Senioren Sociëteit ABN AMRO is de aan de Belangenvereniging Postactieven ABN AMRO gelieerde organisatie die bijeenkomsten organiseert voor oud-medewerkers van de ABN AMRO (en alle rechtsvoorgangers)  en voor de nabestaanden van oud-medewerkers.

Het doel van de Stichting is het bevorderen van de onderlinge contacten tussen oud-medewerkers van de Bank.

De Stichting is een afdeling van de BP ABN AMRO, maar wordt door de ABN AMRO gesubsidieerd. Daarom zijn alle oud-medewerkers van de Bank welkom op bijeenkomsten van  de Sociëteitsvestigingen, dus ook niet-leden van de BP ABN AMRO.

De Stichting heeft 15 vestigingen verspreid over het hele land, van Groningen tot Zeeland en Limburg, van Twente tot Alkmaar.

Het bestuur van de Stichting Senioren Sociëteit ABN AMRO wordt gevormd door: Jan van 't Hoog, waarnemend voorzitter, Frits Harmsen, Secretaris en Frans Witjens, Penningmeester.

Hieronder ziet u de plaatsen waar de Stichting haar vestigingen heeft. U bent er van harte welkom.

Het kan zijn dat u nu in een andere regio woont dan waarin u gewerkt hebt en dat u liever de Sociëteitsvestiging in uw werkregio bezoekt. Dat kan natuurlijk ook.  

De meeste van de 15 Sociëteitsvestigingen organiseren hun bijeenkomsten op de laatste woensdag van de maand. Er zijn Sociëteitsvestigingen die maar eens in de twee of drie maanden samenkomen, maar wel altijd op woensdag.

Omdat alle vestigingen, afzonderlijk van elkaar, de eigen bijeenkomsten organiseren heeft dat een diversiteit van activiteiten tot gevolg: museumbezoek, lezingen, vaartochten, concertbezoek, sportieve activiteiten, bedrijfsbezoeken of een high tea om maar een paar voorbeelden te geven.

Soms beperkt de bijeenkomst zicht tot een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje.

De programma’s van de vestigingen ziet u wanneer u op de naam van de vestiging klikt.

 

 

alkmaar
 
amsterdam
 
den-haag
friesland
haarlem
brabant
rotterdam
utrecht
zwolle
eindhoven
groningen
limburg
nijmegen
twente
zeeland
 
 
bpaa-logo