inloggen-button

 

word-lid-button

 
mobiel-knop-blauw-pensioen
mobiel-knop-blauw-zorg
mobiel-knop-blauw-welzijn
mobiel-knop-blauw-bank
button-pensioen
button-zorg
button-welzijn
button-de-bank
 

Sociëteit Utrecht

 

Programma 2018

Programma 2018 Sociëteit ABNA Utrecht

Programmering 2018 van de Sociëteit ABNA Utrecht gehouden op de laatste woensdagmiddag van iedere maand behalve de laatste woensdag in december. De bijeenkomsten worden gehouden in De Daalder v.h. kantoor Utrecht.

U dient zich vooraf aan te melden via: e-mail: thcertu.tieteicos.[antispam].@hotmail.com

Voor het programma klik hier.

 


Contact Utrecht

ABN AMRO Bank
Daalsesingel 71
3511SW Utrecht

E-mail: thcertu.tieteicos.[antispam].@hotmail.com

 

Bereikbaarheid:

Het gebouw is binnen loopafstand van het Centraal Station en de daar aanwezige NS perrons, buslijnen en parkeergarage.

Beheerder: Usha Kanhai

Gastvrouwen en -heren:

Plaatsvervangend Beheerder:

Dick Huijsman

 

 
 
societeit-utrecht

Sociëteitsbijeenkomst op woensdag 25 april 2018

Ons  land is vaak verdedigd en dat heeft weer geleid tot het behoud van ons koninkrijk en daarover gaat het op onze volgende Sociëteitsbijeenkomst op woensdag 25 april 2018.

Dan komt de heer W. van der Spek ons inwijden in de geschiedenis van 200 jaar Koninkrijk en ook dat belooft weer een zeer interessant verhaal te worden.

Wij nodigen jullie uit, je aan te melden, eventueel met partner, door voor vrijdag 20 april  a.s. een mail te sturen aan thcertu.tieteicos.[antispam].@hotmail.com.

Dan kunnen we de deelnemerslijst weer tijdig doorgeven aan de receptie/beveiliging van de Daalsesingel

Alleen voor diegene die geen PC , Ipad c.q. smartphone hebben, bestaat de mogelijkheid zich telefonisch aan te melden bij ondergetekenden.

Usha Kanhai tel.06-29336677

Dick Huijsman tel.06-51754183

Verslag bezoek Militaire Museum Cavalerie “Van Paard tot Pantser“

Op 28 maart jl. hebben we een bezoek gebracht aan het Militaire  Museum Cavalerie  “Van Paard tot Pantser“. Een zeer druk bezocht evenement ( bijna 60 oud - collega’s ! ), waar wij na de inspirerende woorden van Kolonel  b.d.  Dough Alexander,  door een tweetal  gidsen werden ingewijd in de geschiedenis  van de Cavalerie van niet alleen ons land, maar ook van onze (toenmalige) overzeese gebiedsdelen. 

Mooi om te zien hoe  in het verre en het wat recenter achter ons liggende verleden aan de verdediging van ons land werd gewerkt.

Ons  land is vaak verdedigd en dat heeft weer geleid tot het behoud van ons koninkrijk en daarover gaat het op onze volgende Sociëteitsbijeenkomst op woensdag 25 april 2018.

Dan komt de heer W. van der Spek ons inwijden in de geschiedenis van 200 jaar Koninkrijk en ook dat belooft weer een zeer interessant verhaal te worden.

 

 

Foto's

 
 
 
bpaa-logo