inloggen-button

 

word-lid-button

 
button-pensioen
button-zorg
button-welzijn
button-de-bank
 
 

Vakantiebeurs 2019, Voor €9 naar Jaarbeurs Utrecht

 

Locatie

www.vakantiebeurs.nl

Website

http://www.vakantiebeurs.nl

 

Blaas het stof van uw koffer en loop uw wandelschoenen alvast in, want de kaartverkoop voor het leukste vakantie event van het jaar is officieel gestart! Bent u klaar voor een gezonde dosis vakantievoorpret? Profiteer dan van deze actie op uw toegangsbewijs. Dat is pas gemakkelijk uw vakantiebeurs vullen!

Van 10 t/m 13 januari 2019 barst het grootste vakantiespektakel van Europa weer los, daar waar uw vakantievoorpret al begint… Laat u grensverleggend inspireren en informeren over allerlei bestemmingen! Volg workshops, dans mee en proef hapjes van de hele wereld. Op de Vakantiebeurs vind u het breedste aanbod van elk type vakantie. En dat allemaal in één dag en onder één dak.


Nieuw op de Vakantiebeurs
In 2019 word u weer verrast met een aantal nieuwe bestemmingen en activiteiten. We lichten alvast een tipje van de sluier op:

  • Het emiraat Ras al Khaimah, Libanon en Georgië zijn o.a. voor het eerst aanwezig
  • Kijk vanuit het Vakantiebeurs reuzenrad uit over heel Zuid-Europa
  • Leer zeilen, abseilen, duiken of kitesurfen op het event
  • Ontmoet in Urban sferen de (lokale) experts van NewYork.nl en de Time to Momo reisgidsen
  • Vertrouwde reisorganisaties als TUI, Kras, Fox, Corendon, Djoser, Koning Aap, ANWB en vele anderen zijn weer van de partij
  • Nieuwe specialistische routes, zoals de fiets- en wandelroute en wijn route

Ontdekken. Beleven. Doen.
Boek bovendien de beste aanbiedingen en vakantiedeals. Ontdek nieuwe bestemmingen en spreek met lokale experts om de leukste restaurantjes, hot spots en accommodaties, zonder een wirwar aan internetpagina’s door te hoeven scrollen, gewoon één-op-één, in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom lekker in de vakantiesfeer met culinaire verrassingen, live muziek en entertainment. En ervaar zelf hoe de Vakantiebeurs al uw zintuigen prikkelt.

Tijdens een bezoek aan de Vakantiebeurs ziet u letterlijk de hele wereld aan u voorbij trekken. Van Frankrijk, Italië en Portugal, loopt u zo door naar Amerika, Afrika, China en Australië. Of u nu van actieve vakanties houdt, verre bestemmingen, cruises, ontspannen reizen, familievakanties of stedentrips; er is voor iedereen wat wils.

Kijk voor meer informatie op www.vakantiebeurs.nl.

Waar en wanneer
Jaarbeurs te Utrecht
donderdag 10 t/m zondag 13 januari 2019
van 10.00-17.30 uur (zaterdag tot 20.00 uur)

Om het exclusieve aanbod te bekijken kunt u hier naar de activiteit inloggen.


  .

mobiel-knop-blauw-pensioen
mobiel-knop-blauw-zorg
mobiel-knop-blauw-welzijn
mobiel-knop-blauw-bank
 
 
bpaa-logo