inloggen-button word-lid-button

 

inloggen-button word-lid-button

word-lid-button

 
 
 

Villa Azuro Turkije, Luxe vakantievilla's in Turkije

maandag 3 december 2018

 

Locatie

www.villazzuro.com

Website

http://www.villaazuro.com

 

Ruim 10 jaar verhuurt Villa Azuro, wat een Nederlandse eigenaar heeft, villa’s in Turkije.
De villa’s zijn gelegen op het schiereiland Bodrum in het prachtige dorpje Gundogan. 
Gundogan, dat vroeger Farilya heette, is een van de oudste nederzettingen op het schiereiland Bodrum aan de Aegeische zee. De naam Gundogan had trouwens niet toepasselijker gekozen kunnen worden: het staat voor de opkomst van de zon.

villa-azuro-2018-tk-uitzicht-medium

 

Kenmerkend voor de badplaats zijn het opvallende groen en het strand dat zich over 750 meter uitstrekt. Het strand, dat bestaat uit zand, fijn grind, kiezels en zelfs gras, krijgt nog meer glans door een gezellig haventje. De waterrecreant kan gebruik maken van de vele steigers in zee. De kust van Gundogan heeft de waardering 'blauwe vlag'. Dit betekent een internationaal symbool voor een goed bewaarde omgeving, schone zee en strand, goed verzorgde stranden en een hoge kwaliteit van dienstverlening.
Langs de baai bevindt zich de zogenaamde promenade van Gundogan. Deze leent zich voor een heerlijke wandeling, die kan worden onderbroken door een bezoek aan een van de (Turkse) restaurants, winkeltjes en bars. Ook kunt u richting het centrum van Gundogan wandelen. Grote winkels zijn hier niet gevestigd, maar voor souvenirs bent u er wel aan het juiste adres. Voor het echte shoppen is een trip aan te raden naar Bodrum, dat met de bekende Dolmus op een half uurtje rijden ligt.
Gundogan is slechts 40 minuten van het vliegveld Milas (Bodrum). De routebeschrijving vanaf het vliegveld naar de villa wordt u verstrekt voor vertrek.
Er wordt dagelijks gevlogen vanaf Schiphol naar Bodrum ( BJV). Vliegtijd is iets meer dan 3 uur.

villa-azuro-2018-tk-villa-medium

 

 

Er zijn twee type villa’s:
6-8 personen (3x tweepersoons slaapkamers) of 12-14 personen ( 6x tweepersoons slaapkamer). Alle villa’s zijn voorzien van een privé zwembad. Verder biedt de tuin (voorzien van zowel een zithoek als een aparte eethoek) vrij uitzicht over de prachtige baai van Gundogan. De inrichting is luxe en compleet. Villa Azuro is al 5 jaar op rij verkozen tot de beste villa in Turkije op de onafhankelijke beoordelingswebsite Zoover.

Uitgebreide informatie over de villa is terug te vinden op de website VillaAzuro.com
Voor leden van BP ABNAMRO ligt er een mooi welkomstpakket klaar.

Villa Azuro hoopt u graag in één van de huizen van Villa Azuro te verwelkomen!

Voor uw boeking kunt u hier naar de activiteit om in te loggen.

 

 

 
 
bpaa-logo