inloggen-button word-lid-button

 

inloggen-button word-lid-button

word-lid-button

 
 
 

Koepel Gepensioneerden

 

De Koepel Gepensioneerden is de landelijke koepel van belangenverenigingen van gepensioneerden, afkomstig uit het bedrijfsleven, de overheid en maatschappelijke organisaties en 82 onafhankelijke ouderen- en seniorenverenigingen. De Koepel Gepensioneerden behartigt de collectieve belangen van senioren bij overheid, politieke partijen en andere relevante instanties. De Koepel vertegenwoordigt direct 300.000 senioren.

De drie hoofdthema’s waarop Koepel Gepensioneerden zich richt zijn Pensioenen, Zorg, Welzijn & Wonen (ZWW) en Inkomen en Koopkracht en AOW. Centraal staat de materiële belangenbehartiging voor gepensioneerden.

Koepel Gepensioneerden is ook actief op EU-niveau, onder meer door deelname aan de Social Protection Expert Group in AGE EUROPE, als vertegenwoordiger van AGE-Nederland, waarvan een aantal landelijke organisaties lid is.

Koepel Gepensioneerden is een vrijwilligersorganisatie die steunt op de (onbetaalde) medewerking van een groot aantal leden van de aangesloten organisaties. Zij stellen hun tijd beschikbaar en maken gebruik van de kennis en ervaring verworven in de door hen, voorafgaand aan hun pensionering, vervulde functies.

 

Klik hier om rechtstreeks naar de website van de Koepel Gepensioneerden te gaan: www.koepelgepensioneerden.nl

 

 

 
 
 
bpaa-logo