inloggen-button word-lid-button

 

inloggen-button word-lid-button

word-lid-button

 
 
 

Regiobijeenkomsten 2020

Regiobijeenkomsten 2020

Elk jaar organiseert de BP AA regiobijeenkomsten voor drie van de zes regio’s van de vereniging. Voor oktober van dit jaar staan de bijeenkomsten gepland voor Apeldoorn, Ridderkerk en Amsterdam.

Op deze bijeenkomsten informeren wij de leden over actuele onderwerpen op onze aandachtsgebieden. Bovendien zijn deze bijeenkomsten een goede gelegenheid om oude bekenden weer te ontmoeten.

Maar dit jaar is alles anders: het coronavirus gooit roet in het eten. En hoewel de maatregelen verdergaand versoepeld zijn, blijft de 1,5 meter maatregel voorlopig van kracht. En dat heeft gevolgen voor het organiseren van bijeenkomsten: in de gebruikelijke zalen kunnen we hooguit een derde van het te verwachten aantal bezoekers ontvangen. En dat zou betekenen dat we veel leden zouden moeten teleurstellen. Bovendien zullen er zeker ook leden zijn die het nog niet verantwoord vinden om zo’n bijeenkomst bij te wonen. En last, but not least: de gezondheid van onze leden staat voor ons als bestuur voorop! Daarom hebben wij besloten om de Regiobijeenkomsten van oktober van dit jaar te verplaatsen naar april van het volgend jaar, in de veronderstelling dat we de dagen dan wel kunnen organiseren.

Wellicht komt dit bericht voor u niet onverwacht, maar we menen er goed aan te doen om u nu al hierover te informeren.

Wij wensen u ondanks corona een mooie en gezonde zomer.

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de BP ABN AMRO,

Peter, Anneke, Paula, Wim, Jan GK, Willem, Jan van ’t H en Ruud

 

Videoverslagen van de Regiobijeenkomsten zijn alleen zichtbaar indien u ingelogd bent.

Inloggen

 
 
 
bpaa-logo