inloggen-button word-lid-button

 

inloggen-button word-lid-button

word-lid-button

 
 

Aanbieding Activiteiten.
Klik op lees meer voor meer informatie en bestelling

 

 

Maar u moet wel eerst inloggen.
valk-zuidas

Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas, exclusief hotelarrangement voor € 109,-

Vanaf heden kun je gebruik maken van het unieke hotelarrangement bij Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas. Naast de overnachting in een van hun Comfort kamers kun je ’s ochtends natuurlijk gebruik maken van het uitgebreide ontbijtbuffet. Een overzicht van de beschikbare data en kamers kun je vinden op de speciale reserveringssite.

lees meer

 

 

 fietsenstunt-dame

Fietsenstunt.nl. Exclusieve kortingen op A-merken oplopend tot 25%!

Fietsenstunt.nl is een gerenommeerd familiebedrijf met tientallen jaren ervaring in de fietsenbranche. Door deze jarenlange ervaring weten zij als geen ander wat de wensen zijn van de consument en helpen u graag bij het kiezen de juiste fiets. Bovendien levert Fietsenstunt.nl de fiets volledig fietsklaar bij u thuis af. Ook eventuele bijbestelde accessoires worden gratis gemonteerd!

lees meer

 

pvw

Personeelsvoordeelwinkel

 

Maak gebruik van de vele kortingen in "onze" webwinkel, met spectaculaire kortingen op produkten van bekende merken. Met veel variatie in het aanbod op het gebied van o.a. Electronica, lifestyle, wonen en uitstapjes.

Lees meer
knutselbladen-beeldmerk-small

Abonnement Hobbybladen, 50% korting op jaarabonnement!

Nu we zoveel thuis zitten, hebben we weer tijd om bijvoorbeeld te knutselen. Daarom hebben we voor jullie een aanbieding voor een aantal hobbybladen met 50% korting op een jaarabonnement.

 

lees meer

 

 
 
 
 
 
 
 
 
bpaa-logo