inloggen-button word-lid-button

 

inloggen-button word-lid-button

word-lid-button

 
 
 

Over BP ABN AMRO

Geplaatst op 25-01-2023  -  Categorie: Nieuws

OVER BP ABN AMRO

Op het moment dat je je werkzame periode bij de Bank afsluit – of dat nu is omdat je met pensioen gaat of omdat je de Bank vóór je pensioendatum verlaat al dan niet met een regeling - stap je letterlijk en figuurlijk een drempel over en valt de bankdeur achter je in het slot. Je bent geen actieve ABN AMRO medewerker meer, maar een postactieve ABN AMRO medewerker geworden!

 Wil je toch in contact blijven met de Bank en je oud collega’s en wil je dat je belangen als postactieve ABN AMRO medewerker worden behartigd, dan zijn dat redenen om je aan te sluiten bij de Belangenvereniging Postactieven ABN AMRO (BP ABN AMRO).

Welkom bij onze vereniging zijn uiteraard ook de medewerkers van de banken die ABN AMRO in de loop der jaren heeft overgenomen.

Ook voor nabestaanden van (oud-)werknemers kan het behartigen van hun belangen en het aanhouden of hernieuwen van contacten met oud-ABN AMRO-ers redenen zijn om zich aan te sluiten bij de vereniging.

 

Wat is de BP ABN AMRO?

De BP ABN AMRO vertegenwoordigt ongeveer 9.000 pensioengerechtigden én oud-medewerkers van ABN AMRO en haar rechtsvoorgangers. De BP ABN AMRO fungeert als intermediair tussen haar leden en de bank. De bank communiceert uitsluitend met oud-medewerkers als zij lid zijn van de BP ABN AMRO, waar het gaat om uitnodigingen voor de Ambassadeursdagen en versturen een attentie bij bepaalde gelegenheden.

Lees meer: www.bpabnamro.nl/over-bp-abn-amro


mobiel-knop-blauw-pensioen
mobiel-knop-blauw-zorg
mobiel-knop-blauw-welzijn
mobiel-knop-blauw-bank